Evropa - vyhledejte si hotel, penzion nebo chaty a chalupy k pronájmu

Vítáme Vás na stránce nabídky hotelů, na našem rezervačním serveru PensionHotel. Jsme bezpečný a levný online rezervační systém fungující již od roku 1999! Naleznete zde top hotely, levné hotely, penziony, chaty, chalupy, byty nebo apartmány, restaurace a kempy. Přehled hotelů nabízí informace o aktuálních last minute soukromých ubytovacích zařízení a další informace spojené s cestováním. Pokud hledáte levné ubytování nabízíme více než 657784 tipů na levnou dovolenou, levné apartmány, byty a pokoje za nejlepší ceny na trhu, včetně pobytů se psy.

Vyhledávat tyto objekty





Rozšířené >>





Celkem objektů v databázi: 657784

Řím – Věčné město

Řím je hlavním městem Itálie, byl založen před 2700 lety a leží v regionu Campagna di Roma nedaleko Tyrhénského moře. Římem protéká slavná řeka Tibera.

Určitě si v Římě nenechte ujít světově uznávané kulturní instituce. Jedny z těch důležidýtch jsou Papežská univerzita, Goethův institut, Národní a Vatikánská knihovna a mnohé další.

Za návštěvu určitě stojí Vatikán, Koloseum, Forum Romanum, Andělský hrad, katakomby či nesčetná muzea a galerie.
Koloseum - starověká památka z roku 80, nejznámější a největší antické divadlo.
Pantheon - chrám, který je velkolepým svědectvím antického stavitelství v Římě.
Kapitol - je nejvyšší a nejznámější ze sedmi římských pahorků.
Na chvíle strávené v Římě při Vaší jakékoli návštěvě určitě nikdy nezpomenete.

Ubytování v Římě:
Hotel Radisson Blu es. Řím.
Hotel Point Řím.

 

Berlín – hlavní město Německa

Hlavní město Německa leží v jezernaté, nížinné krajině Braniborska.

Berlín je jednou z nejživějších, nejvíce vzrušujících a nejrozmanitějších evropských metropolí. Životní styl a jedinečná atmosféra - všude člověk cítí pulsující život bulvárů, uměleckých stánků a bleších trhů. 300 lokálů a 7 000 hostinců je otevřeno nonstop.

Tradičním centrem Berlína je Alexanderplatz, náměstí s dominantou televizní věže a chrámem Panny Marie. Místní třída Kurfürstendamm je obchodním, nákupním a kulturním centrem města.

Berlín se vyznačuje velkým počtem kulturních a vědeckých zařízení, z nichž některé dosáhly velké známosti a popularity i v zahraničí – například Pergamonské muzeum, Egyptské muzeum, Říšský sněm (Reichstag), Braniborská brána.

Berlín se chlubí i rozsáhlými zelenými plochami. K nejznámějším patří např. Tiergarten, ležící poměrně v centru města, oblíbený pro procházky, známý jako místo kde se pořádá Love Parade.

Ubytování v Berlíně:
Hotel Steigenberger Berlín.
Hotel Eurostars Berlín.

 

Paříž – nejkrásnější město světa

Paříž je hlavní město Francie. Leží v oblasti ohraničené Montmartre, Belleville, Chaillot a Montparnasse, které dnes patří již zcela k městu.

Paříž oplývá množstvím památek z dob keltských až po současnost.

Eiffelova věž - tato 324 metrů vysoká a 10000 tun těžká stavba vznikla roku 1889. Stavitelem byl Gustav Eiffel a přestože měla být původně stržena již v roce 1910, stojí zde dodnes.
Vítězný oblouk (Arc de Triomphe) - oblouk se nachází na Place de Gaulle a je 50m vysoký. V mohutné budově se nachází také muzeum a nahoře je vyhlídková terasa.
Moulin Rouge - nejznámější pařížský noční podnik. Byl založen již roku 1889 a vévodí mu větrný mlýn umístěny na střeše.
Katedrála Notre Dame, Sacré-Coeur, Muzeum Louvre, Lucemburská zahrada, Versailles, Disneyland.

Systém městské hromadné dopravy v Paříži je přehledný a nejvýhodnější je používat metro v kombinaci s městskou rychlodráhou RER.
Nabízíme Vám ubytování všech cenových kategorií v Paříži, kde si budete moci výhodně zarezervovat vámi vybraný hotel na co nejlepším místě nebo najít nejlevnější hostel...

Ubytování v Paříži:
Hotel Concorde La Fayette Paříž.
Hotel De Buci Paříž.

 
 
facebook g+ twitter